Castile audio Soy Luna, cadoul ideal!



Incantatoarea lume a desenelor animate propune un nou serial foarte iubit si urmarit de toate fetitele. Soy luna este o productie marca Disney, avand ca personaj principal o adolescenta numita Luna Valente.
Serialul a devenit o sursa de inspiratie in realizarea unor accesorii foarte la moda. Pentru orice fetita cocheta, o pereche de casti audio poate fi cea mai inspirata alegere.
Muzica are un rol esential in dezvoltarea emotionala a copiilor. Volumul poate fi reglat cu usurinta apasand un buton, castile se pot conecta la majoritatea dispozitivelor iar cablul de conectare are o lungime favorabila miscarilor libere.
Castile audio soy luna au un design spectaculos, fiind acoperite cu sclipici. Se recomanda inca de la varsta de 4 ani deoarece sunt foarte practice si usor de folosit.
Productia soy luna are in prezent un succes la nivel international, dupa primele sezoane cu o audienta foarte mare, s-a confirmat deja un al treilea. Puteti alege castile imprimate cu personajul preferat al copilului dumneavoastra la un pret foarte accesibil.
Dimensiunile sunt adjustabile si se potrivesc fiecarui copil. Livrarea se face oriunde in tara, intr-un timp optim, prin curier.
Copilaria este etapa vietii in care se aleg si viitoarele hobby-uri. Daca va doriti un copil pasionat de muzica, achizitionati cu incredere o pereche de casti audio.
Potrivit psihologilor, copii care asculta cantece specifice varstei vor fi mult mai sociabili si comunicativi. Se va dezvolta si increderea de sine, foarte importanta pentru orice copil.
Este dovedit stiintific faptul ca muzica imbunatateste considerabil si memoria iar copii isi vor imbunatati abilitatile de invatare.
Castile audio soy luna imbina latura functionala cu cea estetica, rezultatul fiind unul spectaculos.
Fiecare parinte doreste sa faca o alegere cat mai inspirata cand alege un cadou. Puteti opta pentru un cadou inedit care va surprinde si cele mai pretentioase fetite.
Fiind in luna cadourilor, cumparaturile online sunt cea mai buna metoda de a scapa de aglomeratia din magazine. Curierul va ajunge in 2-3 zile la adresa specificata.
Asadar, castile audio soy luna sunt niste accesorii foarte la moda pe care orice parinte ar trebui sa le achizitioneze pentru copilul sau.

Comentarii

Postări populare