Alegeti o papusa Rapunzel pentru fetita dumneavoastra!



Printesa Rapunzel este personajul principal din povestea scrisa de celebrii Frati Grimm, fiind un personaj celebru atat pentru parul sau lung, cat si datorita puterilor magice cu care este inzestrata.
Parul lung si auriu al printesei a devenit un simbol pentru fetitele din intreaga lume, care au urmarit desenele animate marca Disney, referitoare la Rapunzel.
In prezent, se produc papusi care o ilustreaza in cele mai mici detalii pe Rapunzel, avand ochii verzi si parul blond, lung, exact ca al printesei din turn.
Parul papusei poate fi aranjat exact dupa placul fetitei dumneavoastra. Rapunzel este disponibila spre vanzare intr-o rochita mov, dintr-un material satinat. In partea de sus, este accesorizata cu un corset, de inspiratie medievala.
Papusa Rapunzel reprezinta cadoul ideal pentru orice fetita, fiind recomandata inca de la varsta de 3 ani.
Papusa se comercializeaza cu accesorii de par, pentru a se putea realiza diferite coafuri. Imbracata intr-o frumoasa rochie de bal, aceasta va incanta cu siguranta orice fetita. Alaturi de tiara stralucitoare si de accesoriile din par, papusa devine o piesa de colectie pentru fetitele pasionate de universul Disney.
Tinuta poate fi personalizata de catre fetite, in functie de preferintele lor. Cu o dimensiune de 28 de centimetri, este foarte practica si usor de depozitat, deoarece nu ocupa mult spatiu.
Peria de par este un alt accesoriu cu care se vinde papusa Rapunzel, folosindu-se pentru a pieptana superbul par al printesei.
Jucariile sunt foarte importante pentru orice copil, deoarece ii dezvolta personalitatea si perceptia. De aceea, se recomanda alegerea unor jucarii speciale si de calitate, care sa fie pe placul celor mici.
Papusa Rapunzel se poate achizitiona si online, fiind alegerea perfecta. Cu ajutorul ei, se vor recrea toate momentele din celebra poveste, dezvoltandu-se imaginatia fetitei dumneavoastra.
Concluzionand, daca sunteti in cautarea unui cadou inspirat, papusa Rapunzel este un simbol foarte cunoscut si apreciat de fetitele din intreaga lume. Recenziile pozitive atesta calitatea si frumusetea acestei jucarii.
Pentru orice parinte, zambetul copilului sau este de nepretuit. De aceea, nu uitati sa alegeti jucariile potrivite. Papusa Rapunzel dispune de toate caracteristicile necesare pentru a fi pe placul tuturor fetitelor.

Comentarii

Postări populare